NAPRAVI RAČUN

ZABORAVILI STE PODATKE?

KAKO KUPOVATI

1 Prijavite se ili kreirajte novi račun.
2 Pregledajte svoju narudžbu.
3 Plaćanje & BESPLATNA dostava
            za pakete iznad 250 kn.

Ako naiđete na problem, molimo kontaktirajte nas na info@eukanuba.hr. Hvala!

ADRESA

DJD Zagreb d.o.o.
Obrtnička 3
10431 Sveta Nedelja
Tel: 01 6256 353 ili 01 6256 354

O nama

 Uvoznik hrane za pse Eukanuba je tvrtka DJD Zagreb d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu.

logoTvrtka je osnovana u prosincu 1999. godine i preuzela, po inicijativi dobavljača The Iams Company (Dayton, Ohio/USA) distribuciju na teritoriju Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine.

 

NAŠA PODRŠKA

Naše je poduzeće, kao distributer proizvoda tako visoke kvalitete, upotpunilo svoju uslugu različitim pratećim sadržajima.

U suradnji s veterinarima, kinološkim sucima, instruktorima za rad službenih pasa i natjecateljima u mogućnosti smo vam ponuditi suradnju.

  • raznovrsna interna predavanja i seminare (o prehrani, zdravstvenoj njezi, liječenju)
  • pomoći pri nabavci pasa diljem Europe
  • sudjelovanja na stručnim veterinarskim predavanjima (bodovanje za licencu), koje organiziramo 2x godišnje
  • mogućnost sponzoriranja putovanja na europski kongres i sl.

DJD Zagreb d.o.o.
Obrtnička 3, 10431 Sveta Nedelja
OIB: 64031133822
Broj sudskog registra: 080318033
Porezni broj: HR64031133822

Tel.: 01 6256 353 ili 01 6256 354

Fax: 01 6255 972

E-mail: info@eukanuba.hr

Sve za vaše kućne ljubimce

Naša filozofija zdrave prehrane je jednostavna: bez nedorečenih stvari, bez kompromisa Mi u Eukanubi volimo pse. Skoro svaki naš suradnik ima psa kojeg hrani sa Eukanubom. Buduće da smo odgovorni za prehranu naših ljubimaca, koristimo naše više od 60 godišnje iskustvo kako bi proizvodili najkvalitetniju hranu, koja je već pomogla milijunima životinja da budu najbolje što mogu biti, sa ciljem da su zdrave, sretne i da što dulje kvalitetno žive. Naš prehrambeni asortiman uključuje posebne veterinarske dijete i prehrane prilagođene životnoj dobi, veličini pasmine, osjetljivost i razini aktivnosti. Eukanuba je razvijena u suradnji sa brojnim veterinarima i nutricionistima. Pouzdanost i sigurnost Eukanuba proizvoda za nas je od vitalne važnosti. Inzistiramo na korištenju samo visoko kvalitetnih sirovina od provjerenih dobavljača s kojima već imamo dugogodišnju suradnju. Koristimo samo životinjske bjelančevine, uglavnom piletine, janjetine, ribe i jaja - ne žitarice - kao primarni izvor bjelančevina. Hrana je obogaćena pravilnim omjerom vitaminima i mineralnih tvari– nikakvo dohranjivanje istih nije potrebno. Uz visoku iskoristivost hrane dnevni obroci su relativno mali što rezultira povoljnjim dnevnim troškom hranjenja. Razni znanstveno potkrijepljeni sustavi pomažu održavanju zdravlja i pridonose dugom, vitalnom životu. Ovdje možemo navesti najvažnije : pravilan omjer omega 3:6 masnih kiselina za zdravu i sjajnu dlaku, prebiotici i repina srž za zdrav probavni trakt, paket antioksidanata za jak imuno sustav, DHA masne kiseline za pravilan razvoj mozga kod šteneta,3 denta defense za smanjenje nastanka zubnog kamenca, L-karnitin i povećani udio Vit A za kontroliranje težine, glukozamin i hondroitin sulfat za zdrave zglobove, pravilan odnos kalcija i fosfora za čvrste, jake kosti, patentirana mješavina ugljikohidrata za održavanje nivoa šečera u krvi . Veterinarske dijete pridonose brzom oporavku kod raznih oboljenja, za naglasiti naši proizvodi za pse koju pate od kožnih oboljenja i alergija, kod problema s probavom, bolesti bubrega ili zglobova. Uz ukusan i zdrav obrok Eukanuba veterinarske hrane pas može već u roku nekoliko dana pokazati znatno ili potpuno smanjenje simptoma bolesti. Velik broj pobjednika svjetskih, evropskih, međunarodnih i narodnih izložbi svoje uspjehe zahvaljuju, uz požrtvovanost uzgajivača, i vrhunskom prehranom Eukanubom. Brojni uzgajivači diljem svijeta preporučuju Eukanubu kao najbolji izbor za njihove pse.

Brza i jednostavna

Cijenjeni kupci, ukoliko imate pitanja ili nedoumica vezanih za bilo koji od artikala iz naše ponude, možete nas kontaktirati na info@dalmino.eu ili na broj telefona 01/6256-353. Stojimo vam na raspolaganju radnim danom od 08-16h

Brza i sigurna

Cijenjenim kupcima unutar Hrvatske nudimo dostavu putem HP-a, putem direktne dostave na vašu odabranu adresu dostave po cijenama definiranim unutar naružbe. Pakiranje je izvedeno na način da se izbjegne bilo kakvo ostećenje prilikom uobičajenog transporta. Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljku provjeriti vizualno, eventualna vidljiva ostećenja prijaviti te eventualno odbiti primiti oštećenu pošiljku. Isporuka paketa koji se dostavljaju HP-om uslijedit će u roku od 3-5 radnih dana od primitka narudžbe.Usluga pošiljke putem HP expressa podrazumijeva dostavu na kućnu adresu kupca. U slučaju da uručenje na adresi primatelja nije moguće, poštanski djelatnik će Vam ostaviti obavijest o prispijeću pošiljke koju možete preuzeti isti dan ili sljedeći dan u Vašem poštanskom uredu.

Artikl vam ne odgovara? Nema problema!

U slučaju da Vam neki od naručenih artikala, ne odgovara ili Vam se jednostavno ne sviđa, imate pravo u roku od 8 dana od dana primitka pošiljke, bez navođenja razloga kupljenu i nekorištenu robu, vratiti na našu adresu. Molimo Vas da uz artikle koje vraćate priložite i original računa, te sve zajedno pošaljete u originalnoj kutiji isključivo kao običan paket na adresu: DJD ZAGREB d.o.o., Sisačka ulica, IV odvojak 16 10020 ČEHI Hrvatska. Otpremne troškove kod povrata za Vas neće preuzeti DJD ZAGREB d.o.o. Kod zamjene artikala za istu vrstu proizvoda neće Vam biti naplaćeni otpremni troškovi. Artikle koji se sastoje od više dijelova potrebno je vratiti kao cijeli komplet.

STATISTIKE

2000+

ZADOVOLJNIH KUPACA

500+

PROIZVODA U PONUDI

1000+

RADNIH SATI OVE GODINE

200+

SVJEDOČANSTAVA

naš procesu 3 koraka

Ako naiđete na problem, molimo kontaktirajte nas na:
Tel.: 01 6256 353 ili 01 6256 354
Fax: 01 6255 972
E-mail: info@eukanuba.hr

odabir proizvoda

Kreirajte novi ili se prijavite u postojeći korisnički račun. S lakoćom odaberite željene proizvode i količinu istih.

pregled narudžbe

Nakon što ste odabrali sve željene proizvode pregledajte svoju narudžbu i još jedanput provjerite vaš odabir.

plaćanje i dostava

Odaberite jedan od mnogih načina plaćanja te adresu na koju želite da dostavimo Vaš paket.

VRH