NAPRAVI RAČUN

ZABORAVILI STE PODATKE?

KAKO KUPOVATI

1 Prijavite se ili kreirajte novi račun.
2 Pregledajte svoju narudžbu.
3 Plaćanje & BESPLATNA dostava
            za pakete iznad 250 kn.

Ako naiđete na problem, molimo kontaktirajte nas na info@eukanuba.hr. Hvala!

ADRESA

DJD Zagreb d.o.o.
Obrtnička 3
10431 Sveta Nedelja
Tel: 01 6256 353 ili 01 6256 354

Kupovina online

KUPNJA

Proizvodi se naručuju odabirom, korištenjem menija “košarica” i popunjavanjem elektronskog formulara. Naručene proizvode možete platiti pouzećem (samo za teritorij Hrvatske) i kreditnom karticom. Isporuka će uslijediti u najkraćem mogućem roku. Svaka narudžba kreditnom karticom podliježe prethodnoj autorizaciji. Na temelju predautorizacije Vašu karticu teretimo na dan isporuke, a u visini prodajne cijene naručenih artikala i otpremnih troškova.

NAPLATA/AUTORIZACIJA

Naručene proizvode kupac će platiti kreditnom karticom ili pouzećem, prema narudžbi. Naplata se vrši u hrvatskoj domicilnoj valuti (hrvatska kuna). Ukoliko ne raspolažete kreditnom karticom tada možete, ako ste državljanin Republike Hrvatske s prebivalištem u Hrvatskoj, platiti pouzećem u trenutku dostave ili općom uplatnicom prije isporuke. Za tvrtke šaljemo ponudu. Isporuku za virmansko plaćanje vršimo tek po primitku sredstava na naš žiro-račun. Zadržavamo pravo zahtjeva za avansno plaćanje veće količine naručene robe. Cijene su izražene u kunama. Porez na dodanu vrijednost je uračunat u cijenu. Ponuda vrijedi do isteka zaliha. Zadržavamo pravo na tiskarske pogreške.

Plaćanje virmanom ili općom uplatnicom je pogodno za sve koji nemaju kartice, ali treba računati da treba proći jedan dan da uplata sjedne na naš račun. Iznos narudžbe i poštarine treba uplatiti općim nalogom za prijenos (u bilo kojoj banci/pošti) na žiro račun broj:

2340009-1110508186 kod Privredne banke Zagreb;

primatelj: DJD ZAGREB d.o.o.

Obavezno je upisati ime i adresu na mjestu platitelja. U polje poziv na broj upisat ćete podatke koje ćete dobiti od zaposlenika DJD ZAGREB d.o.o. Kopiju uplate potrebno je poslati na broj fax-a +385 1 6255972 ili e-mailom na adresu: prodaja@dalmino.eu

U slučaju plaćanja pouzećem, DJD ZAGREB d.o.o. obračunava dodatani trošak dostave koji se obračunava kod izrade narudžbe na web shopu. Informacije o cijenama dostave možete dobiti na web stranici: www.dalmino.eu

Plaćanje robe pouzećem

Prilikom preuzimanja robe kupac pošti plaća proviziju na vrijednost paketa.Provizija se naplačuje prema važećem cjeniku dostavljača. Provizija je 3,66% na iznos otkupnine ili minimalno 8,90kn.

Plaćanje kreditnom karticom

jedna od četiri kreditne kartica: American Express, MasterCard i Visa, Diners Club pružit će Vam zadovoljstvo bezgotovinske kupnje, uz maksimalno jamstvo zaštite podataka. Na temelju predautorizacije Vašu karticu teretimo na dan isporuke, a u visini prodajne cijene naručenih artikala i otpremnih troškova.

Od sada pružamo mogućnost plaćanja od 3-6 rata PBZ karticama Maestro i Visa Inspire. Minimalni iznos za kupnju na rate iznosi 300,00kn.

CorvusPay

AmericanExpress

MasterCard

Maestro

Visa

 

 

 

 

SIGURNOST

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Hvala što koristite CorvusPay!

ax_jamstvo

mastercard_securecode

verified_by_visa

 

 

 

DJD ZAGREB d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava Web trgovine ili propusta djelatnika DJD ZAGREB d.o.o. Kada svi podaci budu primljeni, dobit ćete obavijest na ekranu kao i putem elektronske pošte (e-mail) da je Vaša narudžba zaprimljena.

VRH