Otvori navigaciju
Moja košarica

CHIPSI FAMILY 20lit - stelja od kukuruzovine

91,00 kn
Dostupno
SKU
3022
CHIPSI FAMILY -  Stelja od kukuruzovine za sve životinje 12kg- alternativa slamnatim proizvodima i klasičnoj piljeviniverp_family_en Najbolje riješenje za većinu kućnih ljubimaca kao što su npr; kunići, zamorci, činčile, štakori, hrčci, degui, miševi, patuljaste svinje, ptice i sl. family_buttons Pogodne su za držanje više različitih vrsta životinja.
  • idealno za svakodnevno čišćenje
  • izvrsno riješenje za područja koja su jako vlažna, npr. oko pojilica i slično.
 Chipsi stelje proizvedene su od biranog, prirodnog drveta i drvenih vlakana. Sirovi materijal, kao i kompletna proizvodnja podliježu strogim standardima kvalitete kao što je DIN ISO 9001

8_header_family-3c29f14440d30d70cd986bf45d5aa85f

Svi JRS sirovi materijali dolaze iz obnovljivih izvora, šuma kontroliranog podrijetla koje se obnavljaju po principu prirodne rotacije. Vlakna se obrađuju pomoću posebne proizvodne tehnologije i obrada je prilagođena individualnim potrebama različitih vrsta životinja. JRS se također bavi istraživanjem i razvojem različitih oblika vlakana kako bi  proizveli optimalan proizvod.

Prirodna vlakna biljaka na prirodan način absorbiraju vlagu i mirise. U JRS-u, koristimo te karakteristike kako bi poboljšali učinkovitost naših proizvoda.

Rezultat toga su:

  • visoka moć upijanja
  • zadržavanje neugodnih mirisa
  • najbolja učinkovitost
  • i najbitnije od svega, JRS stelje od drvenih vlakana su 100% bio razgradive i pogodne za kompostiranje
Zemlja porijekla: Njemačka  
Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:CHIPSI FAMILY 20lit - stelja od kukuruzovine