Otvori navigaciju
Moja košarica

CAT'S BEST - GREEN POWER 8L

74,50 kn
Dostupno
SKU
2993

CAT’S BEST GreenPower - higijenske perlice - prirodno aktivne

Jedinstven:                                                                                     

Zelene, organske, higijenske perlice s posebnim, prirodnim blokatorom mirisa spriječit će nastanak bilo kakvih neugodnih mirisa. CAT’S BEST GreenPower sa prirodno aktivnim higijenskim perlicama - za dugotrajnu higijenu u mačjim wc-ima! Ultra sitna granulacija: CAT’S BEST GreenPower izvrstan je zbog dodatne higijene - i strukture: Ova stelja za mačke je  posebno meka i nježna za šape. Mačke ga obožavaju i zadovoljne su  sa CAT's BEST Green Power steljom.
CAT’S BEST GreenPower hygiene pearls – naturally active

 Uklanja li vaša stelja neugodne mirise?

Neugodne mirise proizvode mikrobi koji razlažu mačji urin, u između ostalog, amonijak. Običan pijesak za mačke može samo djelomično upiti vlagu. Ostatak se skuplja na dnu mačjeg wc-a, a to  je idealno mjesto za razvijanje mirkoba koji su zaslužni za neugodne mirise i nehigijenske uvjete.
Does your cat litter really prevent odours and germ?
 ZADRŽAVA NEUGODNE MIRISE I MIKROBE NA PRIRODAN NAČIN
CAT’S BEST organska stelja za mačke sprječava neugodne mirise koji dolaze iz mačjeg wc-a! CAT’S BEST GreenPower osigurava veću higijenu na prirodan način, neugodni mirisi u vašem domu su stvar prošlosti. Zahvaljujuči jedinstvenoj JRS-ORGANICFIBRE800-TECHNOLOGIJI  CAT’S BEST GreenPower  funkcijama poput prirodnog uklanjanja neugodnih mirisa i mikroba.
CAT’S BEST GreenPower – The natural odour and germ trap!

JRS-ORGANICFIBRE800- TEHNOLOGIJA jednostavno je nevjerojatna!

Zahvaljujući jedinstvenoj JRS-ORGANICFIBRE800-TECHNOLOGIJI CAT’S BEST GreenPower zadržava neugodne mirise i blokira razvoj bakterija: vlaga i neugodni mirisi brzo se upijaju i zadržavaju u stelji pomoću ultrafinih vlakana sa kapilarnim sustavom. Na ovaj način spriječava se nastajanje neugodnih mirisa bez kemijskih dodataka! Zelene, organske higijenske perlice s posebnim, prirodnim blokatorom neugodnih mirisa pobrinule su se za nestanak neugodnih mirisa.
JRS-ORGANICFIBRE800-TECHNOLOGY – simply brilliant!

SUPER EKONOMIČAN – osjetno manja potrošnja

Zahvaljujući JRS-ORGANICFIBRE800-TEHNOLOGIJI, CAT’S BEST GreenPower  traje osjetno dulje te je stoga puno ekonomičniji u odnosnu na druge grudajuće mačje stelje. Može upiti više od 800% tekućine upravo zbog svojih super upijajučih svojstava. Iskorištenu stelju moguće je vrlo brzo i lako ukloniti upravo zbog svojih optimalnih i ekstra grudajućih svojstava. Još jedna higijenska prednost je da se pri uklanjanju minimaliziraju mrvice i sve što padne natrag u stelju, može tamo i ostati do 8 tjedana!
SUPER ECONOMICAL - significantly less consumption

100 % prirodna organska vlakna

CAT’S BEST GreenPower je potpuno prirodan proizvod, proizveden od 100% obnovljivih organskih vlakana - sirovi materijal bez umjetnih i kemijskih dodataka. Za proizvodnju CAT’S BEST GreenPower koristimo samo najfinija organska vlakna, koja dolaze od netretirane stabala domaće jele i smreke. Područje se konstantno pošumljava i na taj način se održava zdrav ekosustav. Zbog toga nosimo i PEFC certifikat.
PEFC - 100 % natural organic fibre

100% biorazgradivo i moguće kompostirati

Istovremeno, naša biljna vlakna su dio prirodnog biološkog ciklusa biljke, od sjemenke pa sve do truljenja i biološkog razlaganja proizvoda. CAT ’S BEST GreenPower  nije samo proizvod koji je moguče kompostirati, on je 100% bio razgradiv.CAT’S BEST GreenPower sastoji se od 100 % obnovljivih biljnih vlakana i pakiran je u ekološki prihvatljivoj papirnatoj vrećici.
Compostable and 100 % biodegradable
Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:CAT'S BEST - GREEN POWER 8L